Menu

Autotechnicus

Zoek jij een nieuwe werkomgeving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? 

Kom werken bij Huiskes-Kokkeler! 

Op onze locatie in Doetinchem en/of Aalten kun je direct aan de slag als

Autotechnicus

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Heb je al de nodige kennis of misschien al ervaring? Ben je een echte vakman of -vrouw en werk je graag met je handen? Informeer eens naar jouw mogelijkheden! 

Bij Huiskes Kokkeler vinden we kwaliteit en klantentevredenheid  ontzettend belangrijk. Als autotechnicus zorg jij in onze moderne en goed uitgeruste werkplaats voor het onderhoud en reparaties aan auto’s van onze klanten. Wij volgen natuurlijk de ontwikkelingen van elektrische en hybride auto’s op de voet. Je kunt je hier volop in ontwikkelen als jij dat wilt!

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • het lokaliseren en oplossen van storingen
  • het uitvoeren van onderhoud en reparaties
  • het adviseren van klanten inzake storingen en reparatie

Wat verwachten wij nog meer van jou?

  • een afgeronde MBO opleiding niveau 3, Eerste Autotechnicus en/of Technisch Specialist
  • rijbewijs B
  • een positieve instelling en praktisch inzicht
  • nauwkeurigheid en flexibiliteit
  • eigen initiatief

Ben je (nog) niet in het bezit van het APK Keurmeester certificaat dan bieden we jou volop gelegenheid dit certificaat te behalen.

Mooiste dealerorganisatie in de Achterhoek

Wij bieden je een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen onze dynamische en gezonde organisatie. In de Achterhoek werken we met ruim 150 collega’s in een plezierige werkomgeving.  Wij beschikken over modern geavanceerde apparatuur en het juiste gereedschap. Daarmee zorgen we ervoor alle tools in huis te hebben voor de  diverse merken, modellen, hybride- en elektrische auto’s. Uiteraard zorgen we standaard voor beschermende kleding en alle veiligheidsmaatregelingen in onze werkplaats.  Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Ontwikkeling van medewerkers en duurzaamheid staan bij ons centraal. Wij hebben een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder personeelskorting, collectieve verzekeringen en een uitstekende pensioenregeling. Ook zorgen wij voor een goed maatwerkgericht Incompany opleidingsprogramma via PON (de importeur van onze merken) waarvoor Huiskes-Kokkeler de kosten voor haar rekening neemt. Zo kan jij (blijven) groeien!   

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt of wil je gewoon eens komen kijken en praten over jouw toekomst?  Solliciteer dan vandaag nog en stuur je motivatie & cv via hrm@huiskes-kokkeler.nl. 

Wil je meer informatie? Bel vooral!

Contactpersoon vacature

Acties