Menu

Content marketeer

Gaat jouw hart sneller kloppen van auto’s en vind je het leuk om onze doelgroep te verleiden met de juiste content? Als content marketeer ben jij waanzinnig goed in het schrijven van teksten en het vinden van de daarbij juiste en pakkende beelden. Deze beelden kun je natuurlijk zelf maken, maar heb je hierbij hulp nodig dan zijn onze designers altijd in staat je hierin te ondersteunen. In alle fases van de (online) klantreis hebben we te maken met content. Jij voelt dat perfect aan en weet welke teksten we waar en wanneer kunnen inzetten. Komt er bijvoorbeeld een nieuw model aan? Dan trigger jij met je teksten de geïnteresseerden. Je maakt een aantrekkelijke landingspagina, stelt een e-DM op en stuurt deze naar de juiste doelgroep. Daarnaast zorg je ervoor dat de content ook op de verschillende social media kanalen ingezet wordt. Daarmee denk je ook vooral verder dan alleen tekst schrijven. Je faciliteert je collega’s door het bieden van perfect geschreven content. Want hoe goed de campagnes ook draaien, goede content converteert en daar weet jij alles van!

Wat vragen we van jou?

Als persoon verwachten we van je dat je een “kom maar op” mentaliteit hebt. Deadlines zie je als een uitdaging en als content marketeer hoeven we jou niet uit te leggen dat we ons publiek als eerste willen voorzien van het meest vooraanstaande nieuws. Je voelt je betrokken en dat betekent dat je af en toe ook buiten werktijd het nieuws van onze merken en berichten vanuit onze organisatie als eerste wil publiceren. Dat scoort en daaruit haal jij je voldoening!

Daarnaast:

 • Heb je een afgeronde HBO/WO opleiding richting commercie/communicatie.
 • Is je Nederlands perfect in woord en geschrift.
 • Ben je communicatief sterk en heb je aan een half woord genoeg.
 • Heb je basiskennis van SEO/SEA en Analytics.
 • Ben je collegiaal, een teamplayer en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit.
 • Heb je 1 tot 3 jaar werkervaring.
 • Heb je een natuurlijke en aantoonbare interesse in de automotive. Content schrijven over iets wat je interessant vindt is immers leuker 😉.
 • Werk je ook graag aan andere taken en projecten. Op de marketingafdeling heeft ieder weliswaar zijn eigen verantwoordelijkheid en specialiteit maar we ondersteunen en helpen elkaar altijd en waar nodig. Lekker afwisselend!

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een supergave, belangrijke fulltime functie (36-40u) in een marketingteam met specialisten om je heen. Heb je video content nodig? Maken we zelf. Uitgebreide online campagnes opzetten? Doen we ook zelf. Heb je een prachtig idee en moet er vormgeving aan te pas komen? Check!

Daarnaast bieden we:

 • Ruime mogelijkheden voor opleidingen op persoonlijk en/of professioneel vlak.
 • Een moderne werkplek met alle ruimte om je heen en elke week vers fruit op kantoor.
 • 24 vakantiedagen.
 • Een fulltime functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je werkt op de marketingafdeling in Hengelo maar zal af en toe en in overleg ook op andere vestigingen mogen werken. Ook thuiswerken is hierin bespreekbaar.
 • Een goede werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

 

Dit is de organisatie waarin je komt te werken:

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 10 vestigingen in de Achterhoek en Twente een toonaangevende automotive onderneming in Oost-Nederland. Met ruim 400 medewerkers bieden we mobiliteitsgemak voor iedereen. We streven naar innovatie en bieden onze medewerkers hier graag de ruimte voor. Onze klanten willen we in elke fase ontzorgen en we houden het graag eenvoudig. Als collega van Huiskes-Kokkeler Autogroep is het simpel: regel het voor de klant, de rest komt later. Dat is nou mobiliteitsgemak voor iedereen! Ons marketingteam bestaat uit vier fulltimers en elk semester één of meer stagiairs.

 

Vragen, meer info of solliciteren? Dat kan via het sollicitatieformulier of stuur ons een appje!

 

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

Contactpersoon vacature

Acties