Menu

Lease adviseur binnendienst

Heb jij net als ons een grote passie voor auto’s en altijd oog voor de klant? Dan zoeken wij jou! In Hengelo op onze Lease afdeling hebben we een nieuwe uitdaging voor jou als…

 

Lease adviseur binnendienst

 

Wat ga je doen?

Je onderhoudt contact per telefoon en/of mail met berijders, wagenparkbeheerders en directies. Je maakt offertes, calculaties en draagt zorg voor een goede follow-up van alle acties rondom de klant. Daarnaast ben je in staat om ons klantenbestand succesvol in stand te houden en weet deze verder uit te breiden. Je signaleert kansen en onderneemt proactief actie daarop. 
 

Kortom: Jij weet met een innoverende en proactieve aanpak het onderscheidend vermogen van HK Autolease te benadrukken. En je realiseert (mede) commerciële doelstellingen door de verwachtingen van klanten te overtreffen.

 

Wie ben je?

 • Je bent een enthousiaste, accurate en commerciële teamspeler die ook prima zelfstandig kan werken;
 • Je bent dagelijks bezig met het adviseren van bestaande en nieuwe klanten over leasing en het rijdende wagenpark.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en dat blijkt uit je behaalde opleiding;
 • Je hebt de juiste competenties om doelgericht, slagvaardig en accuraat te werken;
 • Je hebt commerciële daadkracht;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; 
 • Je hebt kennis van en/of ervaring met leasing danwel automotive;
 • Je hebt een sociaal en zakelijk leven in de regio Twente. 

 

Wat bieden wij?

Allereerst een functie in een uiterst professionele en gezonde werkomgeving waar je komt te werken in een hecht teamverband met collega's die een 8,1 scoren op de medewerkerstevredenheid. We streven naar een continue verbetering van service en kwaliteit.

Daarnaast:

 • Een zeer afwisselende rol waarin je commerciële en communicatieve vaardigheden, creativiteit en administratief talent een belangrijke plaats innemen;
 • De kans om full time te werken bij een solide en betrouwbare autoleasemaatschappij met een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening; 
 • De gelegenheid om zelfstandig en binnen een klein team te werken met ruimte voor innoverende ideeën; 
 • Goede arbeidsvoorwaarden spreken voor zich. 

Werken bij Huiskes-Kokkeler betekent werken in een commercieel, breed georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed scala aan diensten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Huiskes-Kokkeler heeft vijf vestigingen in Twente en met 270 medewerkers voorzien we elke dag weer in de mobiliteit van onze klanten.

 

Bedrijfsprofiel

De leasemaatschappij uit Twente

Mobiliteit betekent beweging en dus vrijheid. Tenminste… als je alles goed voor elkaar hebt. Iedereen wil dat zijn vervoer gewoon goed geregeld is. Geen gedoe, wel tijdswinst en minimale kosten. Dat begrijpen we bij HK Autolease.

Eén gedachte staat bij ons centraal: Leasegemak. Regel het voor de klant.

Wij zijn onderdeel van Huiskes-Kokkeler Autogroep. De grootste aanbieder van mobiliteit in Oost-Nederland.  Merk je weinig van hoor. Het is hier net als thuiskomen. Maar dan bij gezellige, nuchtere vakidioten die geïnteresseerd zijn in jou. Wat heb jij nodig? Daar zorgen wij voor. Boven verwachting. Voor nu én voor in de toekomst.

 

Contact 

Wil je weten hoe een werkdag in deze functie eruitziet of een andere vraag stellen? Dan kun je contact opnemen met Jan Willem Jansen via 0742554141.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel?

Ben je enthousiast geworden, wil je graag onderdeel zijn van dit hechte team en een bijdrage leveren aan de klanttevredenheid van HK Autolease? Je sollicitatie kun je richten aan Geke Seiger en insturen via de actiebutton 'solliciteren'.

 

Contactpersoon vacature

Acties