Menu

Leerling eerste autotechnicus (BBL)

Is het jouw hobby om regelmatig bezig te zijn met het sleutelen aan je scooter of auto en wil jij dit dagelijks doen in een werkplaats? Dan hebben wij een leuke functie binnen ons bedrijf voor jou!

 

Leerling eerste autotechnicus (BBL)

 

Wat ga je doen?

Jij gaat onder begeleiding in de praktijk aan het werk met alle dingen die je op school leert. Hoe ga je dit doen? Je zult in onze werkplaats aan de slag gaan met diverse onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan auto’s van onze mooie merken. Zo zal je in het begin meelopen met een ervaren monteur om te kijken hoe hij/zij deze werkzaamheden uitvoert. Wanneer je hier ervaring in hebt opgedaan ga je stap voor stap zelfstandiger werken in overleg met je leermeester en worden je werkzaamheden steeds uitgebreider. Geen dag is voor jou hetzelfde en je zult iedere dag nieuwe dingen leren!

 

Wie ben je?

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto’s en dat je hier graag alles over wilt weten. Je wilt jezelf graag ontwikkelen tot een goede monteur en je bent bezig met de opleiding Eerste Autotechnicus of Technisch specialist of je gaat hier binnenkort mee starten. Wil jij bij ons komen werken? Dan vragen wij ook:

  • Een afgeronde VMBO-opleiding, minimaal kadergerichte leerweg;
  • Een actieve houding om nieuwe dingen te leren.

 

Wat bieden wij?

Een fulltime functie in een dynamische en gezonde organisatie met vestigingen in Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal. Een zeer professionele organisatie die de succesvolle merken Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen voert en een groot deel van Twente en het Twentse bedrijfsleven tot haar klantenkring mag rekenen.   

Bovendien:

  • Kom je te werken in een gedreven en enthousiast team;
  • Kun je rekenen op merkgerichte en functiegerichte opleidingsmogelijkheden;
  • Bieden wij je een functie waarbij je fulltime salaris ontvangt en wij de opleiding financieren.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel?

Solliciteer snel via de actiebutton 'Solliciteren' of bel voor meer informatie met Geke Seiger.

 

 

Contactpersoon vacature

Acties