Menu

Medewerker Sleutelservice

Zoek je een bijbaan in een leuk team waarbij klanttevredenheid voorop staat? Voor onze hoofdvestiging in Hengelo zijn we op zoek naar enthousiaste:

Medewerker Sleutelservice

 

Wat ga je doen?

Wanneer klanten niet binnen onze openingstijden hun auto kunnen halen of brengen, sta jij als medewerker Sleutelservice klaar om hen de sleutel te overhandigen. Je bent in deze functie een verlengstuk van onze afdeling Service. Ook zorg je er voor dat je de juiste huur auto uitgeeft en neem je de huur auto's weer in ontvangst na verhuur aan de klant. Je zorgt er voor dat ingenomen huur auto's er na de verhuur weer tip top uit zien door de auto's door de wasstraat te halen en te stofzuigen indien nodig.

 

Wie ben jij?

Behalve klantvriendelijk ben je uitermate servicegericht. Je vindt het leuk klanten te woord te staan en je zorgt er voor dat de klant met de juiste auto weer op weg kan gaan. Dit doe je samen met een aantal andere enthousiaste en gedreven collega's. 

 

Aantal uren: Je bent twee avonden in de week beschikbaar van 16:00 tot 20:00.

Standplaats: Hengelo

 

Enthousiast? Solliciteer via de button of neem rechtstreeks contact met ons op via 0742554141. Hopelijk spreken we je snel!

Contactpersoon vacature

Acties