Menu

Medewerker wasstraat

We zijn voor onze vestiging in Hengelo op zoek naar versterking in de wasstraat op maandag tot en met vrijdag. Is service verlenen jouw ding, ben jij een klantvriendelijk, stressbestendig, een opgeruimd persoon en niet bang voor vieze handen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie:

 

 

Medewerker wasstraat

 

Wat ga je doen?

Als medewerker wasstraat ben jij bezig met het wassen van auto’s waaraan je collega’s onderhoudswerkzaamheden hebben verricht. Het afleveren van een schone auto bij de klant is essentieel voor onze service richting de klanten. Het wassen van de auto bestaat uit het voorwassen en het rijden van deze door de wasstraat. Daarnaast zal jij de wasstraat opgeruimd en schoonhouden. Een select aantal auto’s maak je ook van binnen schoon door deze te stofzuigen. Tevens zorg je ervoor dat de machine goed wordt verzorgd en de chemische middelen bijgehouden worden zodat alle auto’s weer blinkend de straat op kunnen.

 

Wie ben je?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je kunt werken in een team;
  • Je bent flexibel;
  • Je hebt affiniteit met auto's.

 

Aantal uren: 40 uren

Standplaats: Hengelo

Salarisindicatie: € 1.900 - € 2.100 p/m o.b.v. 40 uren p/w.

 

Wat bieden wij je?

Allereerst een functie in een uiterst professionele en gezonde werkomgeving waar je komt te werken in een hecht teamverband met collega's die een 8,1 scoren op de medewerkerstevredenheid. We streven naar een continue verbetering van service en kwaliteit.

 

Daarnaast:

  • Een marktconform salaris;
  • Deelname aan een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
  • 24 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen d.m.v. training en opleiding.

 

Werken bij Huiskes-Kokkeler betekent werken in een commercieel, breed georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed scala aan diensten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Huiskes-Kokkeler heeft vijf vestigingen in Twente en met 270 medewerkers voorzien we elke dag weer in de mobiliteit van onze klanten.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel?

Solliciteer snel via de actiebutton 'Solliciteren' of bel voor meer informatie met Geke Seiger.

 

Contactpersoon vacature

Acties