Menu

Service adviseur

Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de monteur? Heb je passie voor uitstraling en de techniek van onze merken? Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij werkbeleving en sfeer bijdraagt aan de service die wij aan onze klanten leveren? Voor verschillende vestigingen zijn wij opzoek naar een:

 

Service adviseur

 

Hoe ziet jouw rol als service adviseur eruit?

Als Service adviseur bij Huiskes Kokkeler ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten die hun auto komen brengen voor onderhoud of reparatie. Als een ware gastheer/gastvrouw ontvang en behandel je onze klanten. Je luistert naar hun wensen en checkt de informatie van de auto. Dit vertaal je in een duidelijk reparatieadvies voor de klant én voor de monteur, zodat beide partijen weten wat ze kunnen verwachten.

Je bereidt tijdig werkorders voor en stemt met het magazijn af welke onderdelen benodigd zijn. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook wordt gedaan. Bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant. Verder zorg je ervoor dat de factuur klaar is zodra het onderhoud of de reparatie is uitgevoerd. Als de klant zijn of haar auto komt ophalen, licht je de werkzaamheden en de factuur toe. Je zorgt ervoor dat de klant met een uiterst tevreden gevoel naar huis gaat. Draag jij hier graag jouw steentje aan bij? Lees dan gauw verder.

 

Wat wij van je vragen:

Wij zoeken een servicegerichte, enthousiaste en flexibele collega die weet van aanpakken en zijn/haar eigen werkzaamheden goed kan plannen. Je bent communicatief sterk en klantgericht, ook op de momenten dat het druk is. Je begrijpt als geen ander dat het voor onze klanten van groot belang is dat de zorg rondom hun auto uit handen wordt genomen. Daarnaast:

  • Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Heb je een afgeronde technische/commerciële opleiding;
  • Beschik je aantoonbaar over autotechnische kennis;
  • Maak je nieuwe software je snel eigen;
  • Is relevante werkervaring in de automotive een pré.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Huiskes-Kokkeler is een professionele, dynamische en gezonde organisatie met vestigingen in Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal, Doetinchem en Aalten. Een groot deel van het regionale bedrijfsleven behoort tot onze klantenkring en rijdt in onze succesmerken Audi, Volkswagen, SEAT, Cupra, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Met 450 trotse collega’s werken we op professionele wijze en gezamenlijk aan de optimale dienstverlening voor onze klanten.

Bovendien:

  • kom je te werken in een team met collega’s die dezelfde drive hebben;
  • kun je rekenen op een merkgerichte opleiding en doorgroeimogelijkheden;
  • deelname aan een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
  • 24 vakantiedagen op basis van fulltime;
  • bieden wij je een fulltime functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze Werken bij site voor een volledige impressie van Huiskes Kokkeler als werkgever.

Lijkt deze functie jou wat? Solliciteer dan direct via de button rechtsboven! Vragen? Bel gerust met Pien Breukers van HR. Zij vertelt je graag meer over deze functie.

 

Contactpersoon vacature

Acties