Menu

Service Adviseur

Kom jij ons team in Doetinchem versterken? 

Service Adviseur (front office / back office)

Spreek jij de taal van de monteur en van de klant?

Wat ga je doen?

Als service adviseur/planner op onze vestiging in Doetinchem (Huiskes-Kokkeler) ben jij dé verbindende factor tussen onze klanten en de werkplaats; jij bent voor onze klanten namelijk het aanspreekpunt bij onderhoud en reparaties.

Gastvrij en specialistisch worden onze klanten door jou ontvangen en behandeld. Je luistert naar hun wensen en checkt de informatie van de auto. Dit vertaal je in een duidelijk onderhouds- en reparatieadvies voor de klant én voor de monteur, zodat beide partijen weten wat ze kunnen verwachten. Je begrijpt als geen ander dat het voor onze klanten van groot belang is dat de zorg rondom hun auto uit handen wordt genomen. Service met aandacht en allure noemen wij dat. Daarnaast draag je ook de verantwoordelijkheid voor de optimale werkverdeling in de werkplaats en schakel je regelmatig met de werkplaatschef. Je bewaakt de dagplanning, informeert de service adviseurs over de voortgang van de werkzaamheden zodat zij ook op tijd kunnen schakelen in hun klantcontact.

Ook waarborg jij de kwaliteit van de werkorders die de werkplaats ingaan en ook weer uit zodat zowel de monteurs als de facturist hun werk goed kunnen doen. Je snapt dat goede communicatie daarin erg belangrijk is en gaat daar dan ook vol energie voor!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Naast het directe klantencontact, bereid je tijdig werkorders voor en stemt met het magazijn af welke onderdelen nodig zijn. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook wordt nagekomen, en bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant. Verder zorg je ervoor dat de factuur klaar is zodra het onderhoud of de reparatie is uitgevoerd. Als de klant zijn of haar auto komt ophalen, licht je de werkzaamheden en de factuur toe. Je zorgt ervoor dat de klant met een uiterst tevreden gevoel naar huis gaat. Draag jij hier graag jouw steentje aan bij? Lees dan gauw verder.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een servicegerichte, enthousiaste en flexibele collega die goed kan plannen. Je bent een aanpakker, communicatief sterk en klantgericht, ook op de momenten dat het druk is.

Daarnaast heb je:

  • MBO (+) werk- en denkniveau;
  • bij voorkeur een (afgeronde)technische/commerciële opleiding;
  • aantoonbare autotechnische kennis maar vooral interesse in de automotive wereld.

Wat mag je van ons verwachten?

Een functie in een dynamische en gezonde organisatie met vestigingen in Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal, Doetinchem en Aalten. Wij zijn een zeer professionele, toekomstgerichte en ambitieuze organisatie, succesvol met de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en Cupra. Een groot deel van het regionale bedrijfsleven behoort tot onze klanten. Samen met 450 trotse collega's draag je dagelijks je bij aan de service richting onze klanten!

Bovendien:

  • kom je te werken in een team met collega’s die dezelfde drive hebben;
  • kun je rekenen op een verschillende opleiding vakinhoudelijke trainingen en volop doorgroeimogelijkheden;
  • neem je deel aan een goede pensioenregeling;
  • ontvang je 24 vakantiedagen op basis van fulltime;
  • bieden wij jou een functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt deze functie jou wat?

Solliciteer dan direct via de button rechtsboven!

Contactpersoon vacature

Acties