Menu

Stage verkoop

Voor ons enthousiaste verkoop team zijn we op zoek naar een ondersteunende stagiair(e) die er samen met onze verkoopadviseurs voor zorgt dat onze klanten naar buiten lopen met de ideale auto voor hen! Ben jij opzoek naar een commerciële stageplek waar je veel kan leren? Wij zijn op zoek naar een:

 

Stagiair(e) Verkoop

 

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) verkoop zorg je voor een professioneel ontvangst van onze klanten in de showroom en adviseert onze klanten over de diverse modellen en mogelijkheden binnen onze merken. Je helpt de klant goed door te luisteren naar zijn/haar wensen en deze te vertalen naar een passende auto.

 

Wie ben je?

  • Je volgt een opleiding op HBO niveau;
  • Je hebt een passie voor auto's en mensen;
  • Je bent gedreven, ambitieus en resultaatgericht;
  • Je bent goed op de hoogte van de hedendaagse online ontwikkelingen zodat we de online strategie samen verder kunnen ontwikkelen.

 

Wat bieden wij?

Bij Huiskes-Kokkeler Autogroep krijg je als stagiair de kans om in een organisatie te werken waar veel aandacht is voor je ontwikkeling en carrière. Wij bieden een leuke stageplaats in een jong team met veel verantwoordelijkheid. Ook ontvang je een prima stagevergoeding.  

Bekijk onze Werken bij Huiskes Kokkeler website voor een volledige impressie van Huiskes-Kokkeler als werkgever.Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel? 
Solliciteer snel via de actiebutton 'Solliciteren' of bel voor meer informatie met Geke Seiger. We vertellen graag meer over deze stageplek en Huiskes-Kokkeler.

 

Contactpersoon vacature

Acties