Menu

Telefoniste / Gastdame

Voor onze hoofdvestiging in Hengelo zijn we op zoek naar versterking voor ons gastvrije telefoniste team, we zoeken een enthousiaste:

 

Telefoniste / Gastdame

Wat ga je doen?

Je bent zowel telefonisch als in onze showroom het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Naast klantvriendelijk en representatief, ben je uitermate servicegericht. Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en je zorgt dat iedereen zich snel welkom voelt en in contact komt met de juiste personen binnen onze organisatie. Dit doe je samen met een enthousiast en gedreven team van 10 Telefonistes / gastdames. Je kent de juiste omgangsvormen richting onze klanten en je weet precies wat je moet doen in situaties waarin veel tegelijk gebeurd.

 

Wie ben je?

  • Je hebt een proactieve, gastvrije en representatieve uitstraling;
  • Je vindt het leuk om continu te moeten schakelen tussen uiteenlopende (telefoon)gesprekken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

 

Aantal uren: 32 uren

Standplaats: Hengelo

Salarisrange: € 1.900 - € 2.200 p/m o.b.v. 38 uren p/w.

 

Wat bieden wij?

Allereerst een functie in een uiterst professionele en gezonde werkomgeving waar je komt te werken in een hecht teamverband met collega's die een 8,1 scoren op de medewerkerstevredenheid. We streven naar een continue verbetering van service en kwaliteit.

Daarnaast:

  • Deelname aan een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
  • 24 vakantiedagen op basis van fulltime;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen d.m.v. training en opleiding.

Werken bij Huiskes-Kokkeler betekent werken in een commercieel, breed georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed scala aan diensten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Huiskes-Kokkeler heeft vijf vestigingen in Twente en met 270 medewerkers voorzien we elke dag weer in de mobiliteit van onze klanten.

 

Herken jij jezelf in dit functieprofiel?

Solliciteer direct via de actiebutton 'Solliciteren' rechtsboven of neem contact op voor meer informatie.

 

Contactpersoon vacature

Acties